h
7 maart 2020

Sloop Oranje buurt Zelhem

Sloopplannen ProWonen in Oranjebuurt in Zelhem

Lees verder
10 januari 2020

Een nieuw jaar een nieuw begin

Foto: I.Boskamp / bronckhorst@sp.nl
10 januari 2020

Nieuwjaars receptie 10-01-2020

Foto: I.Boskamp / bronckhorst@sp.nl
8 januari 2020

Een nieuw jaar een nieuw begin

Foto: A. Valentijn / bronckhorst@sp.nl
14 maart 2019

Buurten met Provinciale Staten Gelderland

Foto: Ad Valentijn

Op zaterdag 9 maart kwam de SP-fractie van de Provinciale Staten in Gelderland naar Zelhem om samen met SP Bronckhorst te flyeren voor de Provinciale Statenverkiezing: een leuke actie die door de bewoners enorm gewaardeerd werd.

Lees verder
4 maart 2019

Plakactie Provinciale Statenverkiezingen in Bronckhorst

Foto: Ad Valentijn

Zaterdag 2 maart ging het bestuur van SP Bronckhorst aan de slag met het plakken van de SP-posters: met twee auto's was deze klus in drie uurtjes gepiept! Jammer dat het CDA veel te grote posters had geplakt en zich niet aan de juiste afmetingen heeft gehouden :(

Lees verder
4 maart 2019

Gevaarlijke kruising Molenenk/Hengelosestraat

Foto: Ad Valentijn

Eén van de vele bezorgde omwoners tekent hier een effectieve oplossing om de kruising Molenenk/Hengeloseweg uit de Top 75 van de meest gevaarlijke kruispunten van Gelderland te halen, mocht een rotonde te duur worden. Hij hoopt dat zijn kleinkinderen dan ook straks veilig naar school kunnen fietsen.

Lees verder
4 maart 2019

Info-avond Gevaarlijke kruising Molenenk/Hengelosestraat

Foto: Ad Valentijn

De eerste info-avond over de gevaarlijke kruising Molenenk/Hengeloseweg in Dorpscentrum De Horst in Keijenborg, heeft vele nuttige tips en mogelijke oplossingen opgeleverd. Onze organisatiesecretaris tekent hier het stappenplan met de vervolgacties.

Lees verder
12 januari 2019

Handtekeningenactie Gevaarlijke Kruising is gestart!

Foto: SP

SP Bronckhorst is vandaag gestart met het ophalen van de eerste handtekeningen om de kruising Hengeloseweg/Molenenk van de lijst van de 75 meest gevaarlijkste kruisingen van heel Gelderland af te krijgen.

Lees verder
9 januari 2019

Gevaarlijke kruising Molenenk/Hengelosestraat

Foto: SP

Regelmatig gebeuren er ongelukken bij deze kruising met vaak veel blikschade maar ook met lichamelijk letsel en deze kruising staat dus bekend als een zeer gevaarlijke kruising, met name omdat de passerende auto's 80 kilometer per uur mogen rijden. Voor SP Bronckhorst een reden om nader onderzoek te doen en een handtekeningenactie te starten. Deze kruising staat in de Top 75 van meest gevaarlijke kruispunten in Gelderland. De inwoners van Keijenborg hebben het meeste last van deze kruising en daarom starten wij ons onderzoek in Keijenborg om vervolgens de omliggende bedrijven te enqueteren. In dit onderzoek wordt ook het plaatsen van een bushokje c,q, fietsenstalling bij de bushalte meegenomen.

Lees verder

Pagina's