h

Handtekeningenactie Gevaarlijke Kruising is gestart!

12 januari 2019

Handtekeningenactie Gevaarlijke Kruising is gestart!

Foto: SP

SP Bronckhorst is vandaag gestart met het ophalen van de eerste handtekeningen om de kruising Hengeloseweg/Molenenk van de lijst van de 75 meest gevaarlijkste kruisingen van heel Gelderland af te krijgen.

We zijn gestart in Keijenborg en de inwoners wilden allemaal heel graag hun handtekening zetten: de meeste van hen wilden geen gebruik maken van deze kruising en reden liever een stuk om en dat zegt al genoeg..tijd om zoveel mogelijk handtekeningen te gaan verzamelen.

Het plan is om heel Keijenborg te bezoeken, en de omliggende bedrijven en een gedeelte van Hengelo, want ook deze inwoners hebben problemen met deze gevaarlijke kruising.

Iedereen die al een handtekening heeft gezet: dank voor uw steun bij deze actie!

 

Reactie toevoegen

U bent hier